Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací. Další informace
Nahoru

Kolumbie Giraldo Blend

Farmář   Drobní farmáři
Producent   Giraldo
Region   Western Antioquia
Země   Kolumbie
Nadmořská výška   1700 - 2100
Zpracování   Washed
Sklizeň   June - August 2021

Třešně jsou ručně sbírané. Po sklizni jsou třešně promyté a sušené. Zpracování pulped natural spočívá v odstranění vnější slupky ovoce, aby se odhalila ovocná vrstva, v tomto stavu se suší na slunci na vyvýšeném stole, nebo na dvorku. Od roku 2020, se používají vyvýšené stoly k dosažení kvalitnější čistší kávy. Po sušení se káva přesunuje do dřevěných košů po dobu alespoň 30-40 dní.

Edimar začal pomáhat otci a strýci na kávové plantáži když mu bylo 12 let. V polovině 80. let zdědil kus půdy po své babičce Vicêncii Duarte a začal svou vlastní cestu v kávovém průmyslu spolu s manželkou a dětmi. Od roku 2014 vylepšuje kvalitu své kávy, účastní se regionálních soutěží se skvělými výsledky (podotýkám že Edimar má farmu v prestižním regionu Minas Gerais). Nadále pokračuje v produkci skvělých káv a v roce 2019 poprvé exportoval kávu do Evropy. V další sezóně bude tlačit na produkci více selektivní sklizně a vyšší kvality kávy. Edimar je něco jako místní vůdce, protože má mnoho přátel mezi farmáři, kteří následují v jeho šlépějích. Byl velice pyšný, když viděl své jméno tištěné na kávovém pytli poprvé po 40 letech práce v kávovém průmyslu.

 

Zboží přidáno do košíku!

Zavřením okna můžete pokračovat v nákupu nebo klikněte a pokračujte do košíku

 

Řešení sporů

 

Děkujeme za registraci

Doplňte si prosím případné další údaje v profilu. Těšíme se na vaše objednávky!