Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací. Další informace
Nahoru

Brazílie Sítio Cachoeira

Farmář   Michel C. da Silva
Region   Mantiqueira
Země   Brazílie
Nadmořská výška   1300
Zpracování   Anaerobic natural
Sklizeň   08/2020
Odrůda   Yellow catuai
Cuppingové skóre   89


Jak si přejete kávu upražit?


Jakou velikost si přejete objednat?


Počet kusů:

  ks
{{ productPrice }}

Naše letošní zimní láska! Určitě se ptáte, proč je to taková pecka a jak je možné, že zrovna z Brazílie? Tuhle kávu máme od našeho kamaráda Maxe, jehož snahou je ukázat světu, že brazilská káva umí být víc než jen "ta oříšková". Abychom tuto kávu získali, museli jsme opravdu zabojovat! Celý lot činil pouhých 10 pytlů a nám se z nich podařilo 4 získat, uff. Je tedy jisté, že tuhle parádu jen tak někde neochutnáte. Slibujeme nezapomenutelný šálek kávy s vůní karibského rumu a lučního medu, který se při napití promění v mix hořké čokolády, zralého tropického ovoce a červeného vína.

Farmář Michel Cristiano da Silva vybral pro tuto kávu třešně s vysokým obsahem cukru při selektivní sklizni, kdy se každý den ručně trhají jen ty nejzralejší třešně. Při anaerobické fermentaci se třešně naplní do pytlů, ze kterých je vakuově odsán všechen vzduch. Pytle se uskladní v tmavé místnosti a při kontrolované teplotě 21-23°C fermentují po dobu 72 hodin. Dalším krokem je naturální zpracování, při kterém se třešně cca 5 týdnů suší. Anaerobická fermentace je velmi zajímavou moderní a překvapivě jednoduchá metodou, která ale vyžaduje precizní provedení ve všech krocích.

 

Zboží přidáno do košíku!

Zavřením okna můžete pokračovat v nákupu nebo klikněte a pokračujte do košíku

 

Řešení sporů

 

Děkujeme za registraci

Doplňte si prosím případné další údaje v profilu. Těšíme se na vaše objednávky!