Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací. Další informace
Nahoru

Guatemala Nolberto Perez

Farmář   Nolberto Perez
Producent   Caserio Yula’, Concepcion Huista
Region   Huehuetenango
Země   Guatemala
Nadmořská výška   1 800
Zpracování   Washed
Sklizeň   May - July 2021

Náš Sugarcane decaf pozdvihuje decaf na novou úroveň použitím kávy vysoké kvality a našim integrovaným Kolumbijským dodavatelským systémem. Naše Tumbaga je spolehlivá a celoročně dostupná s konzistentní a udržitelnou cenou. Tento vyvážený čokoládový a sladký decaf je excelentní dodatek v každém kávovém programu. Naše Tumbaga je pojmenovaná po slitině zlata, mědi a stříbra, která se používala po celé Kolumbii k výrobě malých, často náboženských předmětů. Tato litina často symbolicky sjednocovala polarizované energie slunce (zlato) a měsíce (stříbro) a vytvářela rovnováhu mezi protějšky, tak jako náš Tumbaga Sugarcane decaf. Excelentní šálek kávy, bez kofeinu, který vás energizuje, bez toho aby vás držel vzhůru v noci. Koupeno skrz naši sesterskou společnost Sucafina Colombia, náš Tumbaga Sugarcane decaf vyzdvihuje decaf na novou úroveň. Zatímco většina decafů používá starší kávu, my začínáme s kávou s vysokou kvalitou z našeho integrovaného dodavatelského řetězce.

S vědomím, že dekofeinační proces zvýší sladkost a kyselost, náš tým pro kontrolu kvality opatrně vybírá kávu s vyšším tělem a sladkostí a nízkou kyselostí. Se silným základem vytváříme vyvážený, čokoládový a sladký šálek, ve kterém jsme si jistí, že je nejlepší na trhu. Díky úžasně diverzifikovánému klimatu v Kolumbii, můžeme nabízet konzistentní Tumbaga profil celoročně. Naše udržitelné dodavatelské řetězce, které pracují s celými sklizněmi farmářů, zajišťují že můžete očekávat tuto konzistenci za dostupnou cenu, k tomu všemu podporujete odolnost živobytí farmářů. Nákup postupuje podle sklizně, to znamená že v letních měsících se nakupuje v Tolimě a Cauce a v Antioquii nebo v Eje Cafetero v zimních měsících. Sugarcane dekofeinace využívá přírodně vyskytující se látku, Ethyl Acetát (EA), k dekofeinaci kávy. EA použitý v tomto procesu je derivován z melas (vedlejší produkt při výrobě cukru). Protože EA je přírodně vyskytující, káva z tohoto procesu se označuje jako “přírodně dekofeinovaná.” Proces s EA je relativně jednoduchý. Kávová zrna jsou navlhčena vodou a pak se na ně rozptýlí ethyl acetát. Ethyl acetát se váže na kofein v kávových zrnech a vyextrahuje z nich kofein, zatímco ponechá většinu jiných chuťových látek. Po tom co je dosaženo požadované hladiny kofeinu se zbytky EA odstraní párou.

 

Zboží přidáno do košíku!

Zavřením okna můžete pokračovat v nákupu nebo klikněte a pokračujte do košíku

 

Řešení sporů

 

Děkujeme za registraci

Doplňte si prosím případné další údaje v profilu. Těšíme se na vaše objednávky!